ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για παραγγελίες άνω των 88€
Κατηγορίες

Καλάθι αγορών
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Είσοδος χρήστη
Διεύθυνση email:


Κωδικός:


Covim

Covim

Η Covim, μια εμπορική εταιρία καβούρδισης  καφέ, βασίζει τις δραστηριότητες της στην  ανά δεκαετίες αποκτώμενη εμπειρία  με την παρουσία της σε εθνικές και διεθνείς αγορές.
Η έδρα βρίσκεται στη Γένοβα και στεγάζει τα γραφεία και μία μεγάλη αποθήκη από την οποία  γίνεται η διανομή στα μαγαζιά καφέ ενώ το εργοστάσιο βρίσκεται 25 χιλιόμετρα μακριά από τα κεντρικά γραφεία και περιέχει τις εγκαταστάσεις καβούρδισης και συσκευασίας με ένα εξελιγμένο σύστημα γενικού ελέγχου της διαδικασίας παραγωγής και της ποιότητας. Επίσης, η διεκπεραίωση μεγάλων και σημείων πώλησης για την Ιταλία και το εξωτερικό γίνεται από εκεί.
Το επίτευγμα των υψηλών προτύπων ποιότητας είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης προσοχής που δίνεται σε κάθε φάση της παραγωγής, χάρη στις επαγγελματικές ικανότητες του εξειδικευμένου προσωπικού και στη βοήθεια από τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες.
Η προσεκτική επιλογή του καφέ από την αρχή στις καλύτερες φυτείες του κόσμου, ο διαρκής έλεγχος του εισερχόμενου προϊόντος , η ισορροπημένη και ελεγμένη φάση καβουρδίσματος  και το αριστοτεχνικό χαρμάνι από διάφορες ποικιλίες καφέ, εγγυώνται ένα σταθερό και εκλεπτυσμένο προϊόν.
Η Covim ήταν από τις πρώτες εταιρίες στον τομέα η οποία απέκτησε το σημαντικό πιστοποιητικό ποιότητας βασισμένο στα Ευρωπαϊκά πρότυπα UNI EN ISO 9002/1994 και από το 2002 πιστοποιήθηκε η συμφωνία με τα νέα πρότυπα UNI EN 9001/2000, τα οποία είναι ακόμα πιο επιλεκτικά και στοχεύουν στο να εγγυηθούν την απόλυτη ικανοποίηση για τους λάτρεις του καφέ.  

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Covim - Decaffeinated,1000g σε κόκκους
Καφές espresso Covim - Decaffeinated,1000g σε κόκκους 100% ντεκαφεινέ Arabica. Από τις καλύτερες ..
19,99€
Με ΦΠΑ : 22,59€
Covim - Gran Bar, 1000g σε κόκκους
Καφές espresso Covim - Gran Bar, 1000g σε κόκκους 60% καφές Arabica, από Βραζιλία, Κολομβία, Κόστ..
11,20€
Με ΦΠΑ : 12,66€
Covim - Gold Arabica, 1000g σε κόκκους
Καφές espresso Covim - Gold Arabica, 1000g σε κόκκους 100% Washed καφές Arabica από τις καλύτερες..
19,10€
Με ΦΠΑ : 21,58€